Apresiasi Sanubari…: Rindunya kat Izzara Aisyah...

Dari Sanubari…Merungkai Segala Persepsi Dalam Kehidupan Insani…


Tuesday, June 26, 2012

Rindunya kat Izzara Aisyah...


Rindunya kat Izzara Aisyah! Last time ke kl pun jumpa kejap sangat. Dahi benjol dan lebam gara-gara teruja sangat tengok kartun Upin Ipin. Nampak ja Achik Wan dia ni terus buat muka sedih. Konon-kononnya minta simpati la tu. Tapi sekarang dah ok. Dah aktif balik. Izzara, mana nak duduk diam. Ada ja aktiviti dia! Tapi yang bagusnya dia tak ganggu orang. Pasang ja vcd Upin Ipin, terus concentrate mengalahkan orang dewasa tengok berita! :D 

Cakkk!!! Waktu mula-mula belajar berjalan, ni la first class seat Izzara setiap kali tengok tv.

 Tapi sekarang ni tengok....

Tadaaaaaaaaa...:p

Izzara suka tengok tv3...terutamanya Buletin Utama (sebab dia suka tengok montaj berita). Terangguk-angguk setiap kali tengok tv. Mungkin sebab dia rasa semua orang kat tv tu bercakap dengan dia. 

Ada masa papa Izzara akan bawak Izzara tengok tennis tournament. Izzara ada sepupu yang kerap masuk tennis tournament, jadi kerap jugak la Izzara pun akan 'menyebuk' kat situ. :p Izzara pun macam suka ja dengan tennis ni. :)




Belajar-belajar pegang racket



Ok, dah boleh angkat dan pegang sendiri (walaupun terbalik!) :D



Yes! Saya berjaya! :p


Saya suka perhatikan gelagat Izzara. Kalau nakkan apa-apa dia akan usaha sampai boleh. Apa-apapun semoga Izzara membesar sebagai seorang anak yang berjaya di dunia dan akhirat serta terus menjadi penghibur hati semua orang. Terutamanya hati mummy dan papanya. Achik Wan saaaaaaayaaaaanggggggg Izzara sangat-sangat! Izzara ooooooo Izzara...:)


6 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih nadia :) blog awak sangat comel!

      Delete
  2. sdapnya nama, Izzara Aisyah..
    kecik2 dah pndai nak main tennis arr, jom fight jom.. ha3

    ReplyDelete
  3. hahaha...boleh2 tapi tunggu Izzara training dulu aaa...:)

    ReplyDelete
  4. cantik nama izzara... dah follow awak tau!!! singgah saya jugak.

    ReplyDelete
  5. Thank you!!! Dah follow awak juga...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...